Når du køber hvalp hos os

Når du køber hvalp hos os.


Når hvalpene er tre uger gamle vil de kunne besøges efter aftale.

Hvalpenes sind og temperament skal matches med den nye familie, derfor kan man på forhånd ikke reservere en bestemt hvalp men fremsætte ønsker, evt. ønske om bestemt køn vil blive respekteret.

Når hvalpene er 5-7 uger gamle besluttes det endeligt hvilken hvalp der skal til hvilket hjem, da vi gerne vil have at vores hvalpe passer så godt som muligt til den familie den skal bo hos.

Når du modtager hvalpen får du et tæppe der lugter af mor, foder til de første dage, sundhedsattest eller pas fra dyrlægen, chip-mærket, DKK Stamtavle, hvalpen vil være registreret i Dansk Hunderegister

I de særlig følsomme uger (3.-16. uge) er det vigtigt at hvalpen oplever så meget som muligt for at blive så socialiseret og velfungerende som muligt, dette foregår i hundehøjde med korte positive møder med fremmede mennesker, dyr og ture uden for hjemmet.

Vi starter denne stimulation ved 3 ugers alderen og når du modtager hvalpen vil du kunne se hvilke oplevelser hvalpen har været ude for mens vi har haft den, og mulighed for selv at fortsætte stimulationen via logbogen (Socialiserings-miljøtræningsskema fra DKK).

Eksempler på oplevelser/stimulation kan være:

Lyde i hjemmet som støvsuger, radio og vaskemaskine, græsslåmaskine, køre i bil. tog eller bus, det kan være at have mødt andre end familiens medlemmer, unge som gamle mennesker, store og små, at have oplevet banegård, elevator, skov, strand, legeplads, andre dyr som heste, katte og høns, at hvalpen har mødt andre store og små hunde samt fx handicappede i kørestol. Formålet med denne stimulation er for at gøre hvalpen så robust og harmonisk som mulig.
Hvis du kunne tænke dig en af disse fantastiske hunde er du velkommen til at kontakte os.

Så vil vi når interessen er stor nok, prøve at planlægge et nyt kuld.