Hvem er vi

Vi bor i Lumby (Årslev) lidt syd for Odense og familien består af Dennis og Pia vores børn er flyttet hjemmefra, men vi er så heldige at have 5 børnebørn og de to af dem bor tæt ved os.

Vi var længe om at finde den rette hunderace for os, den skulle være ca 40 cm høj, den skulle være social og gerne ville være med i familien, den skulle ikke være krævende motionsmæssigt, men have lyst til at gøre de ting som familien oplever ved at gå ture og være hjemme i sofaen. En hund man let kunne have flere af, en hund der var levende og med, uden at være for krævende. Vi gik på mange hundeudstillinger og læste om mange slags hunde, før vi fandt den race der kunne passe til vores familie. Tibetaneren udmærker sig ved at det er en klog hund, der knytter sig stærkt til sin familie. Man siger en TT er 1/3 hund, 1/3 kat og 1/3 menneske, de har alle deres særheder på den gode måde og er rigtig gode til at kommunikere på en meget sjov og intelligent måde, en tibetansk terrier har stor personlighed. Dens pels gør at den klarer såvel stærk varm som kulde. Så endelig i september 2011 fik vi vores første TT og siden er der kommet flere til.

Pia tog opdrætter uddannelse i begyndelsen af 2015 og hundeholder uddannelen i 2022.  Vi glæder os over at skulle have hvalpe, det er stueopdræt hvor vi lægger vægt på at hvalpene er sammen med familien så de også kan blive glade sammen med kommende familier.